Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.
ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для производства тандыров используют глину, в основном это сорта шамотной или каолиновой глины. Кроме этого для придания эстетичного внешнего вида, используются различные кованые металлические элементы. Такие элементы не только придают изделию завершенный вид, но и служат устойчивыми опорами.Для быстрого прогорания дров в нижней части вертикального тандыра предусмотрено технологическое отверстие, так называемое поддувало. После того как костер прогорит поддувало закрывается специальной дверцей. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.
Компанія розробила і виробляє серію тандирів від малих, з можливістю транспортування, для дачі або заміських будинків, до стаціонарних професійних агрегатів для кафе і ресторанів.
Це екологічно чистий склад кераміки!
Це високоякісна сировина виготовлене за індивідуальним замовленням!
Це щільність кераміки та її спеціальна обробка!
Це використання дорогих без свинцевих глазурей – безпечних покриттів!
Це авторське оформлення виробів!
Официальная гарантия 3-и года, с гарантийными сервисами!
В состав керамики входит: каолиновая гончарная глина высшего сорта, мельчайшего помола.
Наша керамическая масса отмечена сертификатом на базе международного стандарта ISO 9001- 2008, что подтверждено сертификатом мировой компании Bureau Veritas.
Применяется при производстве: полуфарфоровых, фарфоровых и шамотных изделий, художественного и бытового назначения.
Сырье экспортируются во многие страны мира.
Керамический зольник
Керамический зольник – уникальное приспособление в сфере тандыров.
• Достаточно большой внутренний объём позволяет разместить значительно больше углей в зольнике.
• Дольше удерживает температуру в тандыре без базальтового утепления.
• Регулировка температуры в тандыре.
• Сняв тандыр с зольника керамического, его можно использовать как варочную поверхность, установив казан на зольник.
• Готовка, подогрев, томление.
• При совмещении тандыра «Фаберже» и зольника, оригинальный вид с универсальными возможностями.
• Практичность – один человек может без особых усилий переместить все части тандыра.
• Компактное размещение позволяет совершить выезд на природу.
• Зручний в експлуатації.