Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.
ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.
ПЕРЕВАГИ
ЯКІСТЬ
Товщина стінки від 6 см, що забезпечує безперервну тепловіддачу протягом 2-3-х годин
ЕКОЛОГІЧНІСТЬ
Високоякісна харчова глазур проходить випалення разом з тандиром при температурі 1200°С і ніяких акрилових фарб
ГАРАНТІЯ
Логотип виробника - ідентифікує продукцію і дає гарантію якості (до 5 років)
ЗРУЧНІСТЬ
Механізм відкидної кришки, датчик температури і ручка на піддувалі
БЕЗПЕКА
Сертифікована глина ECOBO DY ШМ2-2М ТУ У14.2-32359731-001 і ніяких сторонніх домішок!
ЕФЕКТИВНІСТЬ
розташування і розмір піддувала забезпечують хорошу тягу і максимальний прогрів тандира!
ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ
знімна стільниця для приготування їжі
ОРИГІНАЛЬНІСТЬ
художня і ковальська ковка
Комплектність кожної моделі тандира:
- ручка на піддувалі;
- металеве сталеве кільце (1шт) – призначено для установки в тандир, під великою кришкою, і використовується для приготування страв в казані або підвішування аксесуарів;
- совок (1шт);
- кочерга (1шт);
- паспорт виробу;
- Загальна висота:85 см
- Висота без кришки:65 см
- Діаметр:45 см
- Діаметр горловини:28 см
- Товщина стінок:від 6 см
- Об'єм:35-40 л
- Вага:75 кг
Аксесуари до тандиру: (виготовляються до габаритів конкретного тандира)
- Ялинка
- Двоярусна сітка
- Трансформер 3в1
- Шампура