Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сучасна піч буржуйка
Піч буржуйка являє собою металеву конструкцію, досить легкий, мобільний, забезпечує швидкий нагрів і інтенсивну тепловіддачу в приміщення, легкість у використанні та можливість приготування їжі
Буржуйка, в тому числі і димар, виготовляються з металу. Виходячи з цього піч даного типу характеризується теплової безинерционностью. Тобто приміщення починає нагріватися відразу після розтоплення печі, але і після припинення топки приміщення охолоне практично відразу.
Буржуйка прийшла на зміну камінів, але незабаром практично зникла з експлуатації після поширення центрального опалення і газових печей. Піч достатньо проста в експлуатації, вона багатофункціональна, проста в транспортуванні і установці – все це зробило буржуйку справжньої народної пічкою.
В наші дні буржуйка, завдяки своїм перевагам над іншими видами грубок, широко застосовується для обігріву гаражів, дач і побутівок.
Основним аргументом на користь вибору буржуйки є швидкий прогрів приміщення, що особливо актуально для тих приміщень, де необхідно забезпечити обігрів на невелику ділянку часу, наприклад, на час перебування у гаражі. Якщо в даному випадку вибрати цегляну піч, то вона прогріє приміщення за значно більший час, так як цегла, з якого виготовляються стіни печі, прогрівається значно довше металу.
Найменування параметра | Типорозмір |
КТ-12 | |
Потужність,кВт | 12 |
ККД,% | 60 |
Опалювальна площа,м2 | 100-140 |
Висота, мм, не більше | 760 |
Ширина , мм, не більше | 420 |
Глибина, мм, не більше | 430 |
Вага,кг | 55 |