Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб: 12:00–18:00

0
Мій кошик
Укр
Каталог
Додайте товари до списку бажань

Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.

ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.

 

Тандир – ідеальний варіант для будь-якого гурмана

Для того, щоб зробити правильний вибір східної печі з нею необхідно ближче познайомитися. До її достоїнств можна з упевненістю віднести наступне:

• збереження всіх смакових якостей страв та їх аромату;

• немає необхідності в перевертанні продуктів і використанні маринаду;

• в процесі приготування вся їжа рівномірно прожарюється.

Купуючи тандир потрібно відразу брати до нього і аксесуари. Це може бути як повний комплект, так і окремі елементи. Для різних страв знадобляться певні пристосування. Наприклад, для шашлику шампура, піца і самса вимагає решіток, а ось для рульки або качки кращим варіантом буде "Ялинка". У виготовленні цих елементів використовують спеціальну харчову нержавіючу сталь, абсолютно безпечну для здоров'я. До числа аксесуарів можна віднести чохол, підставку під піч, жароотсекатель та інші.

Ну, а тепер розглянемо більш детально дію тандира. Його робота здійснюється поетапно:

• спочатку здійснюється закладка палива всередині печі (дров або сухих гілок);

• потім знімається кришка відкривається піддувало для створення необхідної тяги;

• за допомогою паперу і дрібних трісок проводиться розпал;

• по мірі згорання палива додаються нові порції (за кольором стінок можна буде визначити температуру нагрівання);

• після згорілих дров тандир накривається кришкою і закривається піддувало(для збереження температури);

• в кінцевому підсумку проводиться завантаження пристосування продуктами для їх подальшої термічної обробки.

Східна піч має зручні параметри, не займає багато місця і дуже зручна в переміщенні. Вона відмінно заміняє мангал і російську піч. Їжа в ній виходить соковита, апетитна і смачна. Якщо ми вас заінтригували, звертайтеся.

 

"Тандир модель №3 (Кругляк)" виконаний з шамотної глини з дотриманням всіх заводських норм виробництва. Повний цикл виробництва одного тандира становить 3 тижні.

Чим може здивувати ця модель?

  • об'єм 41 л
  • висота 88 см
  • і вага 105±4 кг.

Склавши всі ці характеристики ми отримуємо гарну глиняну піч, в якій можна приготувати велику різноманітність кулінарних шедеврів.

Завдяки різним аксесуарам, в тандирі ви приготуєте страви, які не пригорають і зберігають свою соковитість і користь. Готувати буде не прямий жар від вугілля, а жар виходить від стін розігрітого тандира. Вам всього лише треба засікати час потрібний для приготування того чи іншого блюда.

 

 

 

 

Характеристики товару
Обсяг 41 л
Вага 105±4 кг
Висота 87 см
Діаметр 63 см
Діаметр кришки 40 см
Діаметр горловини 28 см

 

Додатково комплектується

  • 2-х ярусний "Сітку", для приготування м'ясного або овочевого гриля,
  • пристосування "Ялинка", на якому Ви можете запекти рульку або качку,
  • чохол і підставку під сам тандир,
  • і багато іншого.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Тандир модель №3 (Кругляк)

В наявності
Артикул: модель №3 (Булыжник)
4 200 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Состояние Новое
Комплектация крышкой Есть
Тип Тандыр
Наличие колесиков Нет
Вага 105 кг
Дополнительные материалы Кованый металл
Страна производитель Украина
Материал Шамотная глина
Объем 41 л
Вгору