Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.
ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важно, чтобы верхняя крышка и дверца поддувала плотно закрывались для максимального сохранения температуры внутри.
Компания разработала и производит серию тандыров от малых, с возможностью транспортировки, для дачи или загородных домов, до стационарных профессиональных агрегатов для кафе и ресторанов.
Это экологически чистый состав керамики!
Это высококачественное сырьё изготовленное по индивидуальному заказу!
Это плотность керамики и ее специальная обработка!
Это использование дорогих без свинцовых глазурей – безопасных покрытий!
Это авторское оформление изделий!
Официальная гарантия 3-и года, с гарантийными сервисами!
В состав керамики входит: каолиновая гончарная глина высшего сорта, мельчайшего помола.
Наша керамическая масса отмечена сертификатом на базе международного стандарта ISO 9001- 2008, что подтверждено сертификатом мировой компании Bureau Veritas.
Применяется при производстве: полуфарфоровых, фарфоровых и шамотных изделий, художественного и бытового назначения.
Сырье экспортируются во многие страны мира.
«Атаман» S-Class (высший, средний) – премиальный тандыр, рассчитан от 8–12 шампуров (4–6 кг мяса за одну готовку), имеет вес 140 кг, повышенную толщину стенок для длительной аккумуляции тепла.
Создан для комфортного приготовления: барашка, или индюка и других мясных, рыбных блюд.
Может быть доукомплектован подъёмным механизмом для крышки. А используя опцию дополнительной тяги – значительно увеличивает комфорт регулировки плавного подъёма температуры, розжига и угасания углей.
Вес тандыра | 140 кг |
Диаметр | 500 мм |
Общая высота | 1150 мм |
Высота без крышки | 860 мм |
Толщина стенки | 70 мм |
Диаметр горловины | 275 мм |
Кількість шампурів | 10 шт |
Матеріал | екологічно чиста харчова глина згідно ГОСТу |
Орнамент малюнка | Трипілля |
Комплектація | совок, коцюба, перекладина для шампурів |
Додатково комплектується
шампур-гачок, сітка для м'яса, шампури-ялинка, захисний чохол, пристосуватися для індика і качки, гаки для реберець і м'яса